[Image]

Lijst van afleveringen

[English flag] This leads to the English version.

Op dit moment zijn er 48 afleveringen die hier beschreven worden. Er zijn nog afleveringen die missen. Als jij een beschrijving van een missende episode hebt of een andere suggestie, laat het ons dan weten ( Darwin O'Connor en Patrick Atoon)


De stad wordt aangevallen door een gigantische vliegende draak.

{Première van de serie}

De broer van Lucille wordt ontvoerd, gehypnotiseerd en wordt gebruikt om de robot te besturen die sushi maakt van de bewoners van Little Tokyo.

Bad Bird ontvoert de mensen in een metro, inclusief Lucille, en gebruikt ze om een tunnel te graven naar de kluis onder het paleis.

Een gigantisch gouden beeld dat wensen tegen betaling vervult, wordt gebruikt door de slechteriken als een Trojaans paard om in het huis van een rijk man te komen.

Princess Vi, die moe is van school, dwingt Speedy haar mee te helpen een geest in het paleis te vinden.

Polly Ester en Lucille worden een hit in Little Tokyo as de groep The Pointless Sisters. Weten zij veel dat ze door de slechteriken gebruikt worden om de bevolking te hypnotiseren.

Little Tokyo wordt een stortplaats voor giftige aardappelschillen, in ruil daarvoor worden de rijken rijker. Ondertussen probeert Big Cheese de Nucleaire Aardappel te stelen die op het schip is.

Guido ontmoet Ruby en wordt er prompt verliefd op. Maar de Big Cheese wil Ruby dood hebben, waarom eigenlijk?

De Prinses wil het festival als gewoon onderdaan meemaken, dus de Pizza Cats worden meegestuurd om haar te beschermen. En dat is maar goed ook, want Bad Bird probeert haar in een tandarts te veranderen.

Speedy helpt een kind zoeken naar zijn vader, de uitvinder Professor Ohm, die beweert iets te hebben uitgevonden wat de vergroot van elke soort energie. De Big Cheese houdt hem gevangen om hem te dwingen het toe te passen in hun weermachine.

Alle slechteriken komen in een bioscoop samen om hun oude missers nog eens te zien en om een zwakte bij de Pizza Cats te ontdekken.

{Clip show}

Nadat hij uitgevonden heeft dat de Pizza Cats op zonne energie lopen, heeft de Big Cheese een satelliet gelanceerd die de zon zal afschermen. De Pizza Cats proberen het lanceren te verhinderen, maar komen tegenover de Rude Noise te staan. Kunnen ze hen verslaan...?

Nee. De Pizza Cats reizen naar Guru Lou en proberen hem te overtuigen dat hij hen net zo'n gigantische robot moet geven als de slechteriken hebben.

De Pizza Cats zijn beroemdheden geworden in Little Tokyo. De Big Cheese is natuurlijk jaloers en besluit een robot te sturen waarvan hij Little Tokyo gaat redden, zodat hij als held uit de bus komt, in plaats van de Pizza Cats. Zal het werken?

De Big Cheese krijgt een foto van een boer die verdacht veel op Emperor Fred lijkt. Al Dente stuurt de Pizza Cats op pad om de kinderjuffrouw van de Emperor te vinden, in de hoop dat zij de echte Emperor kan aanwijzen. De Big Cheese weet echter van dit plan en stuurt de Ninja Crows en de Rude Noise om haar als eerste te pakken te krijgen.

De Big Cheese vangt een aantal geleerden en dwintgt ze een machine voor hem te bouwen die de hele bevolking met hun saaie persoonlijkheid zal confronteren. De Big Cheese kidnapt een beroemde honkbalspeler, van wie Prinses Vi een grote fan is, en gebruikt hem in een honkbal slag van de goeien tegen de slechten. Speedy heeft een afspraakje met Lucille, maar hij vergeet dat hij ook een afspraakje heeft met Polly om lage prioriteits missies te doen. Hij besluit om op en neer te rennen tussen zijn afspraken (trouwens, ken ik dat niet van een oude aflevering van "Three's Company"?). Tussen de afspraakjes door ontdekt hij een plannetje van de Big Cheese om little Tokyo aan te vallen met een gigantische Bubbelbad robot. Polly besluit dat ze minder heethoofdig moet worden, dus ze gaat naar een school voor modellen, wat in werkelijkheid een dekmantel is voor Big Cheese zijn plannen om vrouwelijke vechters te huren.

De Big Cheese bouwt een robot die een hypnotische drumbeat slaat, en op die manier de stad tot slaaf maakt.

De Big Cheese komt geld tekort en kan zijn vazallen niet meer betalen. Als gevolg daarvan moeten de Ninja Crows werk zoeken. Bad Bird neem werk bij de Pizza Cat pizzeria (maar, net als iedereen in de show, herkent hij op wonderbaarlijke wijze de Pizza Cats niet in hun burgerkloffie, ondanks het feit dat ze nooit hun helm afnemen). Voor de eerste keer in zijn leven leert Bad Bird het geluk van werk kennen. Hij wordt verscheurd door de kwade erfenis van zijn vader en zijn zoektocht naar persoonlijk geluk. Deze aflevering voorspiegelt de dingen die komen gaan aan het einde van de serie en Bad Bird en Speedy (waarvan Bad Bird denkt dat hij Fluffy heet) vormen een vriendschapsband.

Prinses Vi wil een film maken, dus de Big Cheese, Guido en Speedy doen hun best om te winnen in een race over een parcours met obstakels dat zal beslissen wie de mannelijke hoofdrol mag spelen.

Een kind raakt gehecht aan de Big Cheese, dus Princes Vi beveelt hem om een luier schoonmaak service te beginnen. Het kind en het schoonmaken zorgen voor vertragingen in de bouw van zijn laatste gigantische robot, de Samoerai Stamper.

Francine is verliefd op een hert genaamd Bucky, maar haar verantwoordelijkheden zorgen voor problemen in de relatie.

Speedy, Guido, Polly en Francine worden vanwege hun incompetentie gestuurd naar de restaurants in de voorsteden en het Rescue Team neemt de hoofdvestiging over.

Keizer Fred raakt verkouden en wordt daardoor ineens coherent! Al Dente roept de Pizza Cats naar zich om ze naar Mount Coochie (genoemd naar een Latijns-Amerikaanse zanger uit Ohio) te sturen zodat ze de CooCoo vogel mee terug kunnen nemen. Deze vogel zal Keizer Fred weer gek maken als vanouds, en tegelijkertijd zijn kou genezen. Maar de Big Cheese heeft ook een kou gevat, en hij stuurt Bad Bird om de CooCoo vogel als eerste te krijgen.

Er is een foutje in het Paleis, maar de architect is een van de velen die verbannen zijn naar Prisoner Island. De Pizza Cats en Bad Bird doen ieder hun best hem als eerste te vinden. There's a flaw in the Palace but the architect is one the many who has been exiled to Prisoner Island. The Pizza Cats and Bad Bird race to find him.

Zonder geld geraakt bouwt de Big Cheese de goedkoopste robot tot nu toe.

Speedy, Polly en Luculle worden allemaal popsterren, alleen Guido blijft gedeprimeerd over om de stad te redden van Big Cheese zijn gezang.

De Big Cheese probeerde de macht te grijpen door Princess Vi verliefd op hem te laten worden, maar hij krijgt Al Dente. Ondertussen ontmoet Bad Bird zijn verloren liefde Carla.

De Big Cheese ontdekt een oude legende over een fluit die de boselfjes tevoorschijn zal roepen, die je vervolgens een schat geven. Daarom verzamelt hij alle fluiten in Little Tokyo.

Een varken uit de ruimte dat zich aangetrokken voelt tot Speedy, is aardig in het begin, maar wanneer hij begint te eten...

Na het opnieuw zien van eerdere ontmoetingen met de Pizza Cats, besluit de Big Cheese om alle elementen van vorige robots in eentje te combineren.

{fragmenten show}

Spritz levert een pizza af in een dorp en wordt nooit meer gezien. Daarnaast probeert Prinses Vi de angsten van de bewoners te temperen die beweren monsters in het dorp te hebben gezien.

De Big Cheese huurt een groep sportfans die ontploffen als de emoties hoog oplopen.

Bad Bird is terug met een krachtig wapen en daagt Speedy uit tot een gevecht. Kan Speedy van hem winnen...?

Nee. Dus hij reist af naar Guru Lou voor hulp.

De Pizza Cats reizen naar New York om daar de New York Pizza Cats te ontmoeten. De Big Cheese gaat ook naar New York, maar voor een misdaad conferentie.

De slechteriken doen zich voor als buitenaardse wezens en ontvoeren Prinses Vi.

We ontdekken waarom Princess Vi zo'n verwend nest is als haar moeder terugkomt om haar te bezoeken.

De drie Pizza Cats, Lucille, Bad Bird en een van de Big Cheese z'n robots zijn tussen de deelnemers aan een gevecht om een avondje uit met Prinses Vi.

Alle Pizza Cats en slechteriken reizen naar hetzelfde kuuroord voor een vakantie. In plaats van te gaan vechten, hebben ze een wapenstilstand, maar hoe lang zal dat duren? Opmerking: In deze aflevering zegt Al Dente: "It is about time for a vacation, after 41 episodes it's about time we got one."

De slechteriken stelen het magische Ginzu zwaard en maken er een kopie van.

Ze bouwen twee robots, één die je geld laat verdienen die bij Speedy terecht komt, en eentje die je geld laat verliezen, die de Big Cheese krijgt.

De Big Cheese bouwt een robot die door de tijd kan reizen (een robot die veel lijkt op een Sgt. Peppers achtige Paul McCartney). Zijn plan is om terug in de tijd te reizen om te voorkomen dat de Pizza Cats gevormd worden. Wat hij niet weet is dat de Pizza Cats op weg zijn naar het paleis om de verjaardag van hun vorming te vieren. Big Cheese, Bad Bird en de Cats worden per ongeluk terug gestuurd in de tijd met de robot en de Cats proberen te voorkomen dat ze Big Cheese, Jerry Atric en de Ninja Crows tegenkomen. Bevat een klassieke scène van een jonge Al Dente die plast op Guido's "Super Samurai Post". De Big Cheese, Jerry Atric en Bad Bird proberen de reputatie van de katten te vernielen door zich als hen voor te doen.

Speedy en de Keizer worden verbannen en schipbreukeling als ze de pizza van de Prinses ruïneren.

De Big Cheese verkleedt zich als de kerstman en geeft kinderen maskers die niet af kunnen.

Speedy en de Big Cheese zijn bang voor aardbevingen. De robot die Jerry Atric en Bad Bird aan het bouwen zijn maar het alleen nog maar erger.

In een laatste wanhopige poging buigt de Big Cheese de baan van een komeet om richting Little Tokyo en perst de stad af. Kunnen de Pizza Cats de Big Cheese stoppen voor hij Little Tokyo vernietigt...?

Nee! Terwijl de komeet richting aarde vliegt moeten goed en slecht samenwerken in het laatste gevecht om de wereld te redden.

{Het einde van de serie}

Het verhaal over hoe de acteurs hun baan kregen.

{Een combinatie van fragmenten uit "Stop Dragon My Cat Around!", "Big Cheese Shows his Filmy Substance", en anderen.}De volgende afleveringen zijn nooit uitgezonden in Canada
Pagina voor het laatst aangepast op 02-10-1995, stuur opmerkingen naar Patrick Atoon.

[Pizza Cats-icon]

[ Samoerai Pizza Cats ]


Originele animatie © 1990 Sotsu agency
Tatsunoko Production Co, Ltd.

Beelden en geluid © 1991 Saban International Services, Inc
Saban International N.V.